Hola!

Com ja sabràs, a la plataforma Goteo estem últimament que no parem i volem agrair-te el teu suport a l’hora de fer realitat meravelles com l’enfortiment d’un mitjà independent com La Marea, la creació de CrowdCoop Espai Digital per la creació, impuls i consolidació de projectes cooperatius o el creixement constant del canal fem.goteo.org, centrat en donar suport a projectes feministes que fan del món un lloc més just.

Amb tanta feina feta i tant per fer, el que ens agradaria avui és conèixer la teva opinió sobre la nostra tasca i així poder millorar encara més, incorporant les teves propostes.

Per això hem creat l’enquesta que AQUÍ podràs respondre de manera anònima i on podrem fer-nos una idea de vosaltres com a comunitat amb els vostres interessos en la plataforma, on explicar-nos entre d’altres qüestions si ja heu ajudat a impulsar vàries campanyes, participeu activament en moviments socials o us agradaria proposar iniciatives per a que d’altres col·lectius les duguessin a terme.

L’objectiu final a partir d’aquesta enquesta és impulsar sistemes digitals de participació i gestió democràtica de la comunitat Goteo a través del software lliure Decidim, plataforma digital de participació ciutadana on, si ho vols, tindràs a la teva disposició un canal on poder dir la teva i conèixer d’altres persones tan donants com impulsores per a seguir avançant cap a la societat que volem.

Aquest projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona en el marc de la convocatòria de subvencions Enfortim 2022 per a la reactivació i enfortiment de l’economia social i solidària i el desenvolupament de projectes d’intercooperació que desenvolupen l'estratègia #ESSBCN2030.

Moltíssimes gràcies per fer-nos arribar la teva opinió i acomplir amb l’objectiu de conèixer millor la comunitat Goteo i la seva diversitat: donants, impulsores, matchers.

Som-hi amb l’enquesta!

Participa a l'enquesta!

Ajuntament de Barcelona