Normal 🫧

Àrea: Oficina Gestió i administració

La Fundació Platoniq dissenya eines i processos participatius digitals i facilita metodologies innovadores de participació per contribuir a formar societats i organitzacions més democràtiques i justes, fent ús de tecnologies cíviques obertes.
A més, és impulsora de la plataforma de crowdfunding cívic Goteo.org, a través de la qual finança iniciatives amb impacte social -a nivell regional, nacional i internacional-, fomenta el cooperativisme i reforça el conjunt de l'Economia Social i Solidària. Per això, la Fundació és membre de la XES (Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya). La Fundació promou la transparència, leconomia col·laborativa i ètica, la innovació democràtica i la replicabilitat de les experiències.

Resum de l'oferta

A Fundació Platoniq busquem incorporar a la nostra oficina de Palma un tècnic en Administració i producció. Es valorarà positivament experiència en àmbits comercials i datenció al client. Necessitem una persona que es pugui incorporar de manera immediata, amb ganes d'aprendre i afrontar nous reptes.

Treballant dins l'equip de Gestió i Administració de la Fundació, aquest perfil realitzarà funcions de suport administratiu i comercial a les nostres oficines a Palma i Barcelona, gestió de despeses (especialment la relació amb els proveïdors i la contractació), atenció als usuaris, seguiment de contractes, i seguiment administratiu dels projectes i serveis de la Fundació, pagaments a impulsors i proveïdors, assistència a direcció, gestió documental i arxiu, entre d'altres.

Cerquem una persona sistemàtica, organitzada, detallista amb bones habilitats socials i de comunicació, amb capacitat de treball mantenint ritme i eficiència.

Serà imprescindible agilitat en la presa de dades i realització de les tasques, per a les quals requereix: maneig del paquet Office, i experiència en tracte telefònic. Imprescindible coneixement i maneig de les noves plataformes i tecnologies.

Funcions i tasques

● Atenció als usuaris a través dels diversos correus electrònics de la fundació
● Seguiment dels projectes de GOTEO per la part administrativa: revisió dels requisits administratius i realització dels pagaments
● Suport en preparació de remeses de pagaments i facturació
● Presentació de documentació a Administracions Públiques: lliurament de documentació a les diferents plataformes i organismes
● Suport en la digitalització de l'Analítica de Projectes Nacionals, Europeus, Subvencions i Licitacions
● Atenció telefònica de l'Oficina de Palma i assistència a direcció
● Manteniment de l'Oficina Palma - Contacte amb proveïdors, compres, material d'oficina, calendari general.
● Gestió de despeses i seguiment de les liquidacions de despesa
● Reserves de viatges
● Coordinar els serveis de missatgeria i la logística de la fundació i els lliuraments i sortides de serveis
● Col·laborar en la producció d'espais, esdeveniments, tallers i altres serveis.
● Ajudar altres àrees per al desenvolupament d'informes, presentacions, etc.
● Arxiu documental físic i digital

Requisits

● Titulació Superior preferiblement en Administració i Direcció d'Empreses, Cicle Mitjà/Superior de Formació Professional en Gestió i Administració, Tècnic Administratiu. Es valorarà positivament formació en vendes, gestió documental, producció d'esdeveniments, comptabilitat o semblants
● Experiència mínima de 2 anys en funcions similars
● Coneixements d'A3
● Coneixements de Català. Es valorarà el coneixement d'anglès (lectura) i d'altres idiomes
● Coneixement avançat d'eines digitals i ofimàtica (especialment Google drive, Asana, Notion, Canva, Holded i CRM)
● Es valoraran coneixements i experiència en facturació i/o comptabilitat
● Ser persona proactiva, responsable, organitzada, amb preferència pel treball en equip i orientació a resultats i solucions
● Disponibilitat per viatjar de forma ocasional

Què oferim

● Incorporació immediata
● Lloc de treball a la nostra oficina de Palma de Mallorca
● Contracte indefinit amb 6 mesos de període de prova
● Jornada de 40 hores setmanals
● Salari inicial entre 19.030,34€ i 22.704€ € bruts anuals segons perfil aportat
● 23 dies laborables de vacances + entre 6 i 8 dies extra de descans
● Flexibilitat horària
● Treballar en projectes significatius de gran impacte relacionats amb el compromís cívic, les tecnologies obertes, les dades obertes, la participació i la transparència
● Retir anual de la fundació on passem 3 dies juntes. Durant l´any també tenim altres moments de trobada presencial
● Cafè i te a l'oficina
● Porta el teu gos a la feina

Treballar a la Fundació Platoniq

L'equip està dividit en diferents ciutats, així que encara que algunes coincidim físicament gairebé diàriament a les oficines de Palma o Barcelona, ens coordinem de manera digital la majoria del temps.

L'equip complet es reuneix mínim una vegada a l'any per al summit estratègic i de cures. Tot i ser un equip remot, valorem molt les ocasions quan ens podem trobar entre companyes d'equip, sigui en mini grups o amb tot l'equip. Ja veureu que seran moments rics d'emocions!

A Platoniq ens enfrontem diàriament al repte que suposa l'organització col·lectiva del treball orientat a la innovació democràtica i l'apoderament ciutadà, de manera coherent amb els nostres valors i principis organitzatius. Per això, les persones de l'equip es distribueixen segons les seves habilitats, coneixements i experiència en unitats funcionals interdependents que anomenem oficines. L'Oficina de Gestió i Administració és una d'aquestes 4 oficines juntament amb la de Comunicació i Investigació, Innovació Democràtica Inclusiva i Participació.

A més, com a mostra del nostre desig i compromís, hem creat la Comissió de Cures i Salut Organitzacional, un espai intern que té com a missió promoure i vetllar perquè es dugui a terme el procés de canvi cultural que permeti el desenvolupament i cura de les persones que formen part de Platoniq.

Com sol·licitar el lloc

T'identifiques amb aquest rol? Escriu un email a cv@platoniq.net i envia'ns el teu currículum juntament amb una carta de motivació, explicant per què t'interessa treballar amb nosaltres i què pots aportar a la Fundació i concretament al rol descrit. Inclou “Administrativa” a la línia de l'assumpte. Si voleu formar part d'un equip heterogeni, vital i amb moltes ganes de treballar per millorar la nostra societat, no dubteu a enviar el vostre cv.

Estem compromeses a crear igualtat d'oportunitats per a tothom, independentment del background i la nacionalitat de la persona candidata. Per aquesta raó, estem particularment interessades a rebre sol·licituds de persones racialitzades, persones amb diversitat funcional i persones que s'identifiquen com a LGTBQ*IA.

En nom de Fundació Platoniq tractem la informació que ens facilitis amb fins relacionats únicament i exclusivament amb aquest procés de contractació. Les dades proporcionades es conservaran fins a la finalització d'aquest procés o fins que exerceixis el teu dret de cancel·lació. Per tant, tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries podent exercitar-les a l'adreça de correu cv@platoniq.net. Les dades no se cediran a tercers.